Ledig: INTERNSHIP SoMe

Er du god på videoredigering og sosiale medier? Søker du relevant arbeidserfaring før du skal videre på ferden?

Vi øker vår digitale tilstedeværelse og deler jevnlig av vår prosess med å skape en kulturinstitusjon i Villa Frednes og med familiebedriften Emmeselle. Totalt har vi ca 40 000 tilskuere som følger vår daglige prosess både på SnapChat, Instagram og Facebook – og vi vokser stadig. I forbindelse med lansering av nye medieproduksjoner ønsker vi gjerne å fokusere på økt produktivitet og høyere kvalitet på vår content. Vi skaper innhold både med oppussing/interiør hvor vi deler prosessen av å restaurere, men kommer også til å produsere mer innhold i retning kultur/arrangement og DIY/kunst/skaperglede. Vinteren 2019 byr på mange spennende opplevelser vi trenger et ekstra sett øyne til å se, vurdere og skape nytt innhold som skal engasjere våre følgere. Kanskje dette er deg?

Den/De vi søker vil både ta del i vår private hverdag, jobbsituasjon, samt våre arrangementer og prosjekter. Vi søker noen som kan bruke eget eller vårt medieutstyr for å øke kvaliteten på hva vi leverer på nett. Dette kan til tider være en tidskrevende oppgave som i tillegg krever kreativitet, teft, samt teknisk innsikt og forståelse for markedsføring.

Internship er som kjent en tidsbegrenset praksisstilling uten lønn, som skal gi intern økt bransjeforståelse og innsikt/erfaring. Til gjengjeld er det svært fleksibelt hva angår arbeidstid og kan feks. lett kombineres med relevante studier.

Du må ha kunnskap om:

  • Sosiale medier (særlig SnapChat, Instagram og FB)
  • Videoredigering
  • Digitale plattformer
  • Influencing
  • Storytelling

Ta kontakt på post@villafrednes.no og fortell litt om deg selv om du er interessert i å vite mer.

 

Master bedroom
This is the most recent story.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MENU

Back

Share to