Utleielokaler

Herskapsvilla i Porsgrunn sentrum

Herskapelige Villa Frednes var skipsreder Jørgen C. Knudsens private residens. Etter hans levetid, har villaen vært i kommunal eie. Bygget har vært brukt både som bibliotek, kulturhus, galleri, konsertarena, restaurant, skole og kontorbygg for ulike kulturbedrifter. I dag er villaen i privat eie og brukes som kombinasjonsbygg næring og bolig.

Via hovedentré forbi søylene på fasaden, kommer du inn i den store hallen med nesten 8 meter under taket. Havguden Poseidon titter ned på gjestene som kommer inn vindfanget. Til høyre er dobbeldørene åpne inn til penstuen på ca 45m2, med sine duse grønne vegger, fløyelsgardiner og en gammel, fantastisk kakkelovn. Her inne er det plass til ca 32 spisegjester fordelt på 4 rundbord. Naborommet er galleriet, som er et åpent og luftig rom på ca 70m2 som enkelt tilpasses ulike settinger. Disse sammenhengende rommene har huset utallige eventer og arrangementer. 

Vi tilrettelegger for utleie av lokalene til bedrifter som ønsker å ha de riktige rammene rundt sitt opplegg for ansatte/kunder el. Har du et spesielt arrangement, eller søker et herskapshus for et annerledes event?

Utleie inkluderer følgende:

 • Penstue 45m2
 • Galleri 70m2
 • Hall 1. etg 70m2
 • Terrasse
 • Toalett 1 stk
 • Grovanredning med enkle fasiliteter (Det tas høyde for levering av mat via catering e.l)
 • Enkle parkeringsforhold (Gratis)
 • Bankettbord og stoler etter behov
 • Fyring i kakkelovn
 • Mikrofon (talebruk)
 • Servise, bestikk, glass, kopper etc
 • Smartboard/Prosjektor/lerret

Ta gjerne kontakt med oss for priser og for å drøfte dine behov.

Vi vil fortsette å la villaen være et sted for kunst, kultur og skaperglede. Våre store, utsmykkede rom inviterer til sosialt lag og visuelt innhold. På utvalgte dager inviterer vi inn publikum for inspirerende påfyll av ulik art, det være seg kunst, musikk, matopplevelser, workshops eller andre innslag. I hverdagen fokuserer vi på utleie til dagtidsarrangementer, men vil ved spesielle anledninger også ha mulighet for å leie ut som selskapslokaler.

post@villafrednes.no
Tlf. +47 994 63 738 / +47 996 40 012

 

(Trykk på forstørrelsesglass for å åpne bildeserie)

Atelier Emmeselle
Nytt år og ny retning!

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

MENU

Back

Share to