Hverdagshygge i hverdagstuen

Om jeg hadde fått en femtilapp for hver gang noen spurte om fargen i hverdagsstuen på sosiale medier, tror jeg at mesteparten av rommet kunne vært finansiert per opplysningsarbeid. 

Svaret du kanskje lurer på er, kommer altså i denne posten. Jeg valgte den på spesifikk jakt, ut fra et NSC-kart på Fargerike, basert på en tekstilbit jeg hadde spart på fra et marked i Paris – og fullstendig fått for meg at måtte opp på veggen. Deretter ble fargen blandet i store bøtter til både vegger og tak, og da viste det seg at fargevalget allerede hadde blitt gitt et navn. «Enigma» heter den altså og vi er veldig fornøyd. Den er rolig, men energisk på samme tid – og vi liker hvordan den binder sammen de to rommene hvor en vegg har blitt fjernet en gang på 60-tallet. Den har vi valgt å ikke tilbakeføre, siden vi på en måte liker dette åpne og store rommet hvor all hverdagslogistikken tar plass. Lekser, gitarspilling, skissearbeid, matlaging, perling og Pippi Langstrømpe litt sånn om hverandre.

Vi elsker fiskebensparketten (Fra Boen Flooring, den heter «Eik basic») og den høye takhøyden. Elsker de store vinduspostene, alle loppisfunnene og arvegods og små designobjekter blandet sammen, i disse åpne hyllene som jeg har kjøpt fra Bloomingville. Forresten har jeg lagt min elsk på en sånn damp-duft-innretning som jeg kjøpte, men ikke klarer å finne riktig eterisk olje til etter jeg gikk tom for den jeg kjøpte på fransk jord. Tips mottas med takk på Instagram, om noen har anbefalinger. Det finnes ikke noe bedre enn å komme inn i et velduftende rom med levende lys og en peis med strålende varme fra.

Ja, spesielt i disse tider, hvor vi kryper inn i hiene våre og planlegger å ikke komme ut før til våren….

Her en noen knips av hvordan vi har løst hverdagsstue-situasjonen med sosial sofakrok («Mr. Big» fra Bolia) og masse gulvplass til tumling for både to- og firbente.

Ønsker dere en riktig nydelig høst der ute (eller inne!)

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Skrivestue / Studioleilighet til korttidsleie
Hva da, man cave?

MENU

Back

Share to