NYHET!

 

«LIEBHABER» er ute!

Budrunden er over. Omkalfatrende beslutninger er landet helt uten angrerett. En plastpose med nøkler til ukjente dører er overtatt. 

– Gratulerer, ferske eiere av 55 tomme rom som kun huser potensiale. 

Hva nå?

Den visuelle beretningen du nå får åpne, skildrer reisen til to liebhabere som i ren eventyrlyst kjøper et forlatt herskapshus. En gigantisk, forsømt murvilla som står som et spøkelseshus i en grønn park som ikke har vært bebodd på 50 år.

Ofringen snur alt de kjenner på hodet. Det hektiske, men trygge storbylivet må sies opp for å rydde plass til et helt nytt – uten noen form for sikkerhet. Med et flyttelass, to småbarn og en kunstbedrift med på lasset, tar livet brått en helt ny retning.

Det hele startet med at én lykkejeger møtte en annen – og de valgte å vandre i samme retning, med takhøyde for stadig å drøfte sine ideer, lengsler og ambisjoner.

Begge hadde de på hver sin kant allerede erfart at drømmer er til for å ropes ut høyt – for å jaktes på! Når to er enige om at et liv uten skapertrang og eventyr er et liv uten livsglede – og deler samme verdigrunnlag og verdensbilde, da kan de mest uventede ting skje.

Du skal nå få oppleve små bruddstykker fra en selvvalgt livsstil hvor det trygge og ordinære utraderes til fordel for det ekstraordinære – hvor et ønske om en mer poetisk hverdag fylt med skaperglede, dagdrømmer, sanselighet og estetikk viser veien.

For der et sted, mellom deres pappesker, verktøykister, skissebøker og obskure samlinger, finner de hemmeligheten til å leve et godt liv i tråd med egne verdier.

Denne boken er skapt for deg som ønsker å gjøre endringer i livet ditt som vil føre til mer livsglede, inspirasjon og motivasjon. Livet skjer hver eneste dag, frem til det en dag ikke gjør det lengre – og da er det som kjent for sent å være etterpåklok.

Lev! Som om det er det siste du gjør!

 

–––––––––––––––––––––––
Betydning
LIEBHABER
[li:´bhabər]
Substantiv.
Bøyning: en; Liebhaberen, liebhabere
Etymologi: Fra tysk Liebhaber, avledet av lieb haben ‘ha kjær; like’
Liebhaber er en som setter pris på og samler på bestemte slags ting, særlig kunstgjenstander. Liebhaber er en som har lyst til å kjøpe eller melder seg som kjøper til noe som er til salgs.

–––––––––––––––––––––––

 

Litt om prosjektet: 

En visuell dagbok og inspirasjonsbok på flere kilo, fra Villa Frednes. Tekster skrevet av Mona Stenseth Erlandsen. I samarbeid med flinke fotografer, reklamebyrå og gode samarbeidspartnere, skaper vi en tung og stor coffee table book basert på foto gjennom 4 år med drømmer, restaurering, selvrealisering og eventyrlyst.

Her vil du finne 464 (!) sider med lekre fotografier, små tekster og personlig innblikk fra livet i villaen, hvor vi lever, bor og jobber. Du vil få titte på før-bilder fra våre private album, underveis-dokumentering og lek og moro.

I denne boken får du innblikk i vår verden, titte inn i de innerste kroker av villaen, smake på vår egen inspirasjon og se nytt materiell aldri vist frem på sosiale medier eller i TV/magasiner.

Du kan du sikre deg et signert og numrert eksemplar kun direkte fra Villa Frednes. Send SMS til 900 85 100 om du ønsker å bestille.

 

 

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Inn til husets hjerte
Villa Frednes som location

MENU

Back

Share to