Atelier Emmeselle

Atelier & Studio

Emmeselle AS er en norsk familiebedrift som ble etablert i Oslo i 2012 av illustratør / kunstner Mona Stenseth Erlandsen fra Fauske, Nordland. 

Mona lar seg inspirere av skandinavisk folklore og norsk popkultur gjennom de siste tiårene – og har et ønske om å formidle minner, felles forankring og følelsen/forståelsen av hva det er som gjør oss skandinaver til de vi er. Hennes norske serier har blitt godt mottatt av publikum og kunder både gjennom netthandel og forhandlernettverk.

I dag er Emmeselle representert hos et hundretalls forhandlere som selger norskproduserte varer i form av kort, plakater, kunsttrykk og interiørvarer. På ferden har vi hatt utstillinger, showroom i Oslo (Frogner), deltatt som utstillere på årlige designmesser siden 2013. Høsten 2015 ble «Minneboken – Norsk nostalgi» gitt ut på Aschehoug forlag med serien «Norsk nostalgi» i bokform som en gavebok med 50 illustrasjoner og korthistorier av Mona Stenseth Erlandsen (tidl. Larsen) og forfatter Selma Lønning Aarø. De etterhvert godt kjente illustrasjonene har også vært avbildet og omtalt i en rekke magasiner, blogger eller i TV-produksjonen «Eventyrlig Oppussing» på Tv3.

Besøk nettbutikken vår HER!

Høsten 2016 flyttet Emmeselle AS inn i Villa Frednes, hvor både atelier og kontorer har fått plass under spennende takmalerier i historiske og inspirerende omgivelser.

 

Følg gjerne @emmeselle på sosiale medier!

MENU

Back

Share to