Vi renoverer!

Bevaring og konservering i kombinasjon med modernisering

 

Det du møtes av når du kommer inn i foajeen, er en neongul farge som skriker mot deg. Den har virkelig ingenting med stilarten å gjøre og gir oss nærmest tinnitus i dét vi går inn døren.

Selv om vi har tusen viktigere oppgaver i huset, som drenering, elektrisk anlegg, nye rør, sanitær, kjøkken og romløsning – står dette øverst på listen min. «Få bort det neongule!»

Jeg ser på oppgaven som startskuddet for prosjektet vårt, som er i overkant stort. 2017, du blir et spennende år! Følg gjerne med på ferden.

Fokuset vårt er i første rekke å bevare alle de eksisterende kvalitetene. Vi vil ikke fjerne noe av det spesielle uttrykket på huset, men dyrke det som allerede finnes her. Vi tilbakefører og renoverer det som er her – og tilrettelegger samtidig for moderne bokomfort der det inviterer til det.

Vi legger sporadisk ut nyheter fra prosessen og vil holde dere oppdaterte på Instagram (@villafrednes) på hva vi holder på med. Forvent spennende før/etterbilder!

 

1 kommentar

  1. 7. desember 2016 at 15:51 — Svar

    […] du har sett litt på førbildene fra da vi overtok huset, vet du kanskje at fargepaletten på huset vi overtok ikke var noe særlig […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Triangle Building
Perfect Photography

MENU

Back

Share to