En grønn lunge

Åh – som vi har ventet! Vi har tittet ut etter friske små gresstrå i den nye plenen, luktet etter vårdufter og speidet etter blomster.

Men NÅ! Nå holder det på å skje! For hver dag som går kommer det stadig mer hage opp, noe som er så usannsynlig deilig når man har brukt hele vinteren på å drenere og planere rundt huset. Vi har aldri vært kaldere og mer slitne enn i vinter. Nå er det så etterlengtet, så etterlengtet med et hint av sommer….

Se også: Drenering rundt huset

Vi har gravd, vi har spadd, vi har sådd. Vi har båret stein, plantet løk, handlet blomster, kjøpt frukttrær, sett på vakre rådyr som løper i hagen, sett på fruktbusker som har blitt spist opp av vakre rådyr…

Når dette er hagen din ??????

Et innlegg delt av VILLA FREDNES (@villafrednes)

Vi har ikke egentlig kommet skikkelig i gang med alle planene vi har for fasaden, hagen, bedene og området rundt, men alt vi gjør på dette tidspunktet utgjør en merkbar forskjell!

Vi har plantet frukttrær som allerede har vokst seg litt større – og denne uken har morelltreet blomstret!

Et hyl kunne høres i 2. etasje da husets frue stod opp en morgen og oppdaget at det finnes et eksisterende morelltre rett utenfor, som er sikkert 5-6 meter høyt! For en lykke!

Inntil det som skal bli ny gressplen, finnes det masse nydelig hvitveis. I blomsterbedet har vi plantet masse stauder med nydelige liljer som skal komme opp år etter år.

Og endelig – etter flere uker med venting, vanning og jaging av rådyr og barn som tar snarveien over nysådd plen…

Se!

Og for utenom en stadig bedre hage har vårens grønne opptur stått parkert på ny parkeringsplass.

Vi kjøpte oss nemlig vår aller første elektriske bil, en BMW i3 som kjører fritt gjennom alle Grenlands mange bomstasjoner – og som lades hjemme om natten.

Vi prøvekjørte den hos Bilsalongen og ble umiddelbart litt småforelsket!

Nå står den på tunet her og smiler mot vårsola 🙂 Den er fullstendig lyd- og luktfri, nydelig motsetning til vår forrige dieselbil.

Logoen vår har kommet på plass på bilene med litt hjelp fra Folkebadet (Reklameservice) Fint?

Vi har bestemt oss for å bli litt flinkere på å filme små snutter fra prosessen vår, vi synes det er ekstra gøy å se tilbake på når vi plutselig har kommet to steg videre. Så her får du bli med en liten tur til Skotfoss i ny elbil 🙂

Ha en nydelig vår, hvor enn du måtte befinne deg.

Følg gjerne @villafrednes på Instagram og Facebook for daglige oppdateringer av prosessen vår rundt og inni villaen!

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Vi har flyttet inn!
Kommende arrangementer

MENU

Back

Share to