Herskapelig sukkerrave

Vår aller første fest i Villa Frednes er gjennomført – og det med bravur!

Husets lille herre fyller nemlig 6 år og vi lot ikke sjansen gå i fra oss til å fleske til med et skikkelig barnslig raveparty med primærfarger, støy og larm. Så vi tenkte følgende; Vi har store selskapslokaler tilgjengelig, vi har en haug med feststemte barnehagebarn og nye venner – hva kan vi få til her?

Vi lot FestFabrikken rigge hele kalaset, med ett tema: Alt barna synes er gøy. Kalasmakerne tok det helt dønn seriøst, og før vi visste ordet av det stod det varebil på varebil utenfor huset, og ut kom det benker, bord, pynt i store kasser, en svær pinjata, et kobbel av nostalgiske maskiner – type sukkerspinn, popcorn og slush. De fant frem heliumtanker, store poser med ballonger, og på spørsmål fra meg på «hva kan vi henge opp i de to takrosettene i selskapslokalet?» (som fremdeles er litt uferdig) hadde de til og med klart PAPP-lysekroner som vi hengte opp med en tråd. På playlisten var det klart for Marcus & Martinus. Etter en kjapp opphenging av en huske og utplassering av tegnesaker og tegneduk, så var det rigget til århundrets sukkerrave her inne.

Det var bare å åpne døra, sette ut bukken og sekstallet (havresekken fant vi ikke) og skru opp musikken til 11.

Fest!!

Gratulerer med dagen til vår lille Max som har blitt så stor! <3

 

2 kommentarer

  1. Anne-Marie
    15. mai 2017 at 16:45 — Svar

    Du store verden er den lille gutten blitt 6 aar , husker godt da hans pappa var 6.Har bilder fra den tiden som jeg sikker finner en dag ! Faar bare oenske Max en riktig god forsinket Happy Birthday x

  2. 15. mai 2017 at 23:52 — Svar

    Wow??så gøy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Besøk hos porselensfabrikken
Lykken er en vinduskarm

MENU

Back

Share to