Kveldssol på terrassen

Vi kaller bare hovedinngangen for «smørsiden» og håper at alle gjester vi har velger å gå inn fra riktig side. Det er nemlig her det verste jåleriet skjer – og vi skal ikke ha på oss at vi er verken beskjedne eller jordnære hva angår arkitektoniske preferanser. 

Så vi nyter skamløst denne indrefileten av en nyrenessanse-fasade, med sine korintiske søyler, massive steinutskjæringer, urner og smijernsbalkong. Det er noe vulgært overdådig over hvordan slike bygg er skapt. Og så er det helt merkelig og flott at vi får ha våre hverdager med småbarn, gjørmete støvler, frokostsmuler og skittentøysortering i disse omgivelsene. Av og til føler jeg at jeg er på et filmsett.

Er det ikke fantastisk?!

(Foto av oss er tatt av flinke Kjersti Waskaas i Studio Virvelvind.)

 

1 kommentar

  1. Ernst Solheim-Amundsen
    27. juni 2017 at 11:08 — Svar

    Hei Mona og Marius!
    Vi var innom en snartur forrige søndag og Mona tok oss inn via den imponerende «smørsiden». Mona er den perfekte vertinne og ga oss en rask omvisning i deres praktfulle bygg etterfulgt med en rask kopp kaffe på «smørsidens» terrasse mens Mona plantet. Vi ser ikke bort i fra at vi plutselig dukker opp igjen. Må følge utviklingen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Lykken er en vinduskarm
Grønn penstue

MENU

Back

Share to