En skål med husets frue

Sponset av Hadeland Glassverk

Flytt deg kaffe, i dag er en bra dag for prosecco. 

Har det noe å si at det er torsdag? Nei. Har det noe å si at det er arbeidstid. Nei. (Nå skal det sies at definisjonen «arbeidstid» er et svært flytende begrep her i huset. Altså: Relativt. Ikke flyt… Nei, glem det. Fnis.)

Uansett… Av og til er det ingenting som er finere enn å høre et «popp» som kanskje avslutter arbeidsdagen eller som feirer noe så banalt som at man har tøflene på. Eller kanskje kler atelieret bare champagneskåler usedvanlig godt, og i dag var dét unnskyldningen for å åpne en flaske.

Nye, vakre bobleskåler har flyttet inn i huset og fortjente en skål. Har du sett noe så elegant?

Les mer:

Odyssé 32 cl (Nå på halv pris!)

I glasset er mitt aller beste tips for bobler som smaker og ser ut som en million, men som faktisk bare koster 129,- på Vinmonopolet. «Altareggia Treviso Prosecco Brut» bor fast hjemme i hyllene og passer både til fest og for å pynte en hvilken som helst hverdagsmiddag. Anbefales virkelig! Den er frisk, ung, tørr og har assosiasjoner til sitrus og urter.

Elsker designen også, synes den ser veldig nyrenessanse-vennlig ut 😉

Påfuglfjærene fant jeg forresten på den lokale blomsterbutikken på Porselensfabrikken. Lange, superelegante og minner veldig om formspråket til champagneskålene, art deco, Charleston og glamourøst 1920-tall.

Føler meg litt sånn her;

Bilderesultat for charleston art deco

Virkelig nydelig formspråk på glassene fra Hadeland. De kledde oppriktig å stå på det vakre marmorbordet fra Gamle Union Brug Antik på Skotfoss i Skien. En av mine virkelige store favoritter innen antikvitetsbutikker.

Sofaen bak, er fra 1920/1930 og er i mørk grønn fløyel med store dusker og rysjer.

Gjestene mine i atelieret står ofte i fare for å bli kastet inn i dette karnevalet 😉

Skål for torsdag! Fordi det er en fin dag, nesten like fin som mandag 😉

Følg oss gjerne på Instagram for flere små hverdags (og fest-) øyeblikk fra Villa Frednes.
@villafrednes

2 kommentarer

  1. Irene Ross
    28. september 2017 at 21:55 — Svar

    Nydelige bilder❤️

  2. Hege
    28. september 2017 at 23:19 — Svar

    Fine bilder ???. Det passer alltid med bobler ???. Må bare anbefale Pongracz fra Sør Afrika. De har akkurat fått den inn i Porsgrunn(hurra, slipper nå å dra til Stavern eller bestille den via nettet) koster 150,- og en champagne som heter Demilly De Baere den koster rundt. 280,- og er bestillingsvare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

En skål med husets herre
Nye, varme gulv i kald villa

MENU

Back

Share to