Før og etter: Atelier

Mitt favorittrom (inneholder sponset innhold)

Når jeg går gjennom døra, kjenner jeg skapergleden slå mot meg. Jeg kjenner det kribler i fingrene, kjenner at det er noe uforløst som vil ut. Her inne får jeg lyst å spille gamle plater, tenne stearinlys og glemme tiden. For meg er alle de elementene suksesskriterier for et deilig arbeidsrom. At man bare har lyst å bli der inne for alltid.

For meg, er dette et sånt rom. Et sted hvor jeg oppbevarer alle tingene som gir meg energi, gode følelser og minner. Hvor alle redskapene er kaotisk tilgjengelig rett foran nesen min, selv om jeg føler at det er striglet orden her inne. Kanskje føler ikke andre det slik, kanskje ser dette rommet ut som et hvilket som helst roterom. Det er greit. Her inne gjelder slettes ikke «less is more»… Men her finner jeg alle mine personlige gjenstander som jeg er knyttet til eller som er visuelt stimulerende på ett eller annet vis. Maksimalisme inspirerer meg. Innhold inspirerer meg. Dette rommet er så fullt av livet mitt, at det føles nærmest for personlig å slippe folk inn hit… Men du skal få en titt likevel.

Bli med inn på atelieret, mitt arbeidsrom, favorittrommet i hele huset.

Små, tjukke engler i taket, også kalt «Putti» fra italiensk renessanse. Takmaleri fra 1901.

Her inne har jeg laget bla. «Rosemalt fugl» som er tilgjengelig som signert kunsttrykk i 50x70cm og 30x40cm. Les mer om det HER.

Jeg elsker finn.no og gjør ukentlige søk for å komme over skjulte skatter. Som disse maskinverkstedkassene, som jeg fant fra et nedlagt gammelt verksted. Fant 66 kasser og slo til på hele haugen. Kunne ikke drømt om noe som passet bedre enn dem på atelieret, hvor jeg ønsker kreativt kaos med synlige bruksgjenstander. Elsker dem, selv om de aldri blir støvfrie 😉

«Ribba ravn og Fredrik» av kunstner/keramiker Dag Bratbergsengen. (Kjøpt på Galleri Osebro)

Fargen på rommet er «deco blue» fra Lady eller Fargerike. Vi bruker malingsbasen «Baronesse Interiør Matt 01» på veggene våre og er helt fantastisk fornøyd med hvordan malingen oppfører seg og fungerer.

Enkle, åpne hyller fra Bohus, som brukes til alt mulig rart nå i bo-midlertidig-fasen. Tror vi har rundt 7 av dem, som bytter litt plass i huset. De står på hjul og er så enkle å flytte på! De er skohyller i gangen, tallerkenhyller på hybelkjøkken, kontorrhyller og som her, rommer pensler og blyanter og alskens rart puttet på Norgesglass.

Brillene er sponset av SesOptikk, som jeg er ambassadør for. De er fra det franske merket HarryLary’s. Elsker briller som både er litt vintage og litt statement.

Tre dystre ansikt jeg har malt, som sønn (6) synes er grusomt skumle…

Han foretrekker rosemalingen min <3 

For et år siden så lokalene slik ut:

Det skal bare en kjærlig hånd til… (og x antall arbeidstimer)

Følg oss gjerne videre på ferden på våre sosiale medier! Vi legger ut daglige stories på SnapChat og Instagram, og lokal info på Facebook 🙂

@villafrednes

Riktig fin kveld!
-Mona

1 kommentar

  1. 18. februar 2018 at 20:53 — Svar

    Det er blitt et fantastisk rom, som vi har sett glimt av før. Jeg har lurt på de fine hyllene. For å flott idè å bruke gamle kasser på en hel vegg. Jeg synes at keramikkskulpturen passer perfekt i det rommet. Jeg har fått litt sansen for ham etterhvert.

    Jeg er så imponert over hva dere får til, og er så glad for at vi hele tiden blir invitert inn på besøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dronefilmet julemarked
Vernissage: Vi hyller kvinnen

MENU

Back

Share to