Herr & Fru Blåkläder

Skrevet i samarbeid med Blåkläder

Som husets frue, er jeg vant til å vandre rundt i arbeidsklærne til husets herre – eller i beste fall avlagte gamle hullete klær avskrevet som «arbeidsklær».

For «arbeidsklær» er jo som kjent noe helt annet enn det man frivillig går rundt med i hverdagen.

Hvor mange av mine medsøstre har lykkes i å finne en arbeidsbukse som føles både komfortabel, praktisk, solid OG som ikke ser ut som et telt på kroppen?
Min erfaring er at de som regel er sydd til menns kroppsfasong, har alt for langt skritt, smale hofter og bred linning. Så; Da Blåkläder fortalte meg at de skulle lage en egen kolleksjon med feminine arbeidsklær som faktisk PASSER og gjør jobben, var jeg solgt. Jeg takket gladelig ja til bli testpilot for den nye satsningen med kvinneklær, tilpasset en kvinnekropp, men som føles som en behagelig joggebukse.

Vi har siden bilde nummer 1 ble tatt, pusset opp opptil flere rom iført nye arbeidsklær som føles så ufattelig gode. Sjekk våre matchende arbeidsbukser på bilde 2, som likevel er sydd med helt ulikt snitt;

Arbeidsbuksene X1900 er sydd med strechpartier som føles som en strømpebukse, i skritt, bak knær og over knær, som gjør at buksa som ser mest ut som vanlig jeans, ikke føles som en stram og ubehagelig bukse, men enn bøyelig, tøyelig og FIN bukse som jeg både jobber i og tør å gå i butikken i.

Buksa er lansert denne uken og er nå tilgjengelig, jeg har sikret meg to ulike varianter som jeg planlegger å BO i utover våren 😉

Marius har samme buksa, i herremodell, har testet den på for moro skyld og den ser helt fullstendig feil ut 🙂

Det er intet mindre enn helt fantastisk å føle en arbeidsbukse som faktisk PASSER !

Arbeidsklær, spesialdesignet for BÅDE henne og han! Masse bonuspoeng til Blåkläder altså, endelig var det noen som gjorde det!

(Livstidsgaranti på sømmer!)

Har du lyst på en arbeidsbukse for kvinner?

Jeg har fått lov til å gi bort en helt gratis, til én av dere som deltar på Instagram! (Følg oss på @villafrednes!) Blåkläder søker forresten flere kvinnelige testpiloter, så meld deg gjerne på HER!

Sjekk ut BLAKLADER.no for å lese mer om den nye arbeidsbuksa.

WE CAN DO IT!

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Vernissage: Vi hyller kvinnen
En bønn til Porsgrunn

MENU

Back

Share to