Dugnad i «Indianerskogen»

For en uke siden var det et trist syn å gå gjennom «Indianerskogen» på tur opp til Villa Frednes. Her lå det søppel strødd overalt, det var knekte trær over gangstiene, det var gjengrodd og uflidd.

Vi inviterte naboer, venner og bekjente til vårdugnad i parken, som har fått et realt løft i dag. Vi har fått reetablert gamle gangstier med ny, fin grus, og vi har flyttet bort store mengder søppel. Av merkelige ting folk kan finne på å legge igjen i en park, er madrass, mikrobølgeovn, finsko, undertøy, adventsstaker, laptop og badebasseng noen få av gjenstandene vi kom over.

 

 

I kveld ser området betraktelig bedre ut – og vi har gjort rom for naturen til å blomstre for fullt denne sommeren.

Tusen hjertelig takk til alle som kom og brettet opp ermene for vår felles kamp med å få byens grøntarealer til å skinne igjen. Dette er virkelig en unik liten skog midt i sentrum. Det er verdifullt å gi den kjærlighet og omsorg!

Vi vil også få takke alle som har støttet vår kronerulling for parken. På grunn av en liten VIPPS-aksjon på sosiale medier har vi fått muligheten til å sponse parken med 14 tonn ny grus. Vi (les: dere!) har kjøpt en kjærlighetsbenk som skal plasseres på festningen – og vi har kunne kjøpe inn vedlikeholdsutstyr til dugnaden for å holde parken i stand. Videre skal vi ruste opp grillplassen slik at den igjen kan tas i bruk av store og små. Takk også til Vegard Madsen som støttet dugnaden vår med fri tilkjøring av grus – og til HeliMedia som tok en flyvetur med dronepilot 🙂 På grunn av alle dere der ute har vi fått til et utrolig løft i parken på kun én liten dag!

TAKK.

 

Video: HeliMedia

Riktig god vår – og velkommen til en grønn og vakker bypark, helt uten søppel og rask!

 

 

1 kommentar

  1. Annette
    30. april 2018 at 00:02 — Svar

    Fulgte med på snapstoryen i dag. Håper virkelig kommunen tar ansvar for å kjøre vekk alt avfall/søppel fra dagens dugnad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

En bønn til Porsgrunn
Tegnekurs for barn

MENU

Back

Share to