Barnebursdag i hagen

Velfortjent og veldig frivillig reklame for en lokal bedrift som virkelig fortjener skryt!

Måtehold < Spinnville tilstander. Man fyller jo tross alt 7 år bare én gang, tenkte vi. 

Værmeldingen var upåklagelig. Trillrund sol på blå himmel, 25 grader og bare god stemning. Vi sendte ut invitasjoner til hele klassen, som kom til fargerikt dekket hagebord og et sukkerkalas av en annen verden.

Les også: Herskapelig sukkerrave (Fjorårets 6-årsdag)

FestFabrikken rigget også årets bursdagskalas, som kort oppsummert bestod av …alt som er gøy her i verden. STOR suksess for både 7-åringer OG de litt større. Her var det duket for fest! Slushmaskin, sukkerspinn og popcornvogn stod klare ved ankomst. Små pizzasnurrer og slushglass som satt fast i de små, klissete fingrene som heldigvis befant seg utendørs for anledningen (Klok av skade fra fjorårets innefest, hvor vi nærmest måtte RAKE etter endt fest) Pinjata og fargerike dekorasjoner over langbordet som huset alle de små festdeltagerne. Enorme ballonger, pynt og fargerike tallerkner fant vi i hyllene i den lille søte butikken på torget i Brevik.

Hva mer kan en drømme om? Jeg tror jeg hadde svimt av om jeg hadde hatt tilsvarende fest i oppveksten. Og til alle på sosiale medier som foreslår at vi er RÅ på barnefest: Uten FestFabrikken hadde dette faktisk bare vært et langbord pyntet med blomster fra hagen… Så til et par profesjonelle festfolk i Brevik: Takk for at dere gjør Grenland til et LITT festligere sted!

Vi gleder oss allerede til å arrangere neste fest!

Til alle dere som spør om hvor i alle dager vi får tak i så sinnsykt kult utstyr: Finn stæsj her!

       

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tegnekurs for barn
Noe å skrive hjem om

MENU

Back

Share to