4kg coffee table book! (Nå -50% og fri frakt)

«Liebhaber» er en eksklusiv, norskprodusert coffee table book av høy kvalitet – skapt både for å inspirere og for å pryde interiøret i hjemmet ditt. I denne mursteinen av en bok, får du besøke en eventyrlig realitet og titte inn i de innerste kroker av et forlatt herskapshus som stadig fylles med nytt liv og sjel. Boken avslører også mye materiell som aldri har blitt vist frem på sosiale medier eller i TV/magasiner.

Her vil du finne 464 (!) sider med lekre (og noen ulekre) fotografier, poetiske og/eller personlige tekster og et dypere innblikk i livet i villaen, hvor vi lever, bor og jobber. Boken er skrevet Mona Stenseth Erlandsen.

I denne boken har vi dokumentert et av livets heftigste kapitler – med drømmer, selvrealisering og eventyrlyst i form av restaurering i Fugl Fønix-stil. Denne boken er skapt for deg som ønsker å gjøre små eller store endringer i livet ditt som vil føre til mer sanselighet, livsglede, inspirasjon og mening. Livet skjer hver eneste dag, frem til det en dag ikke gjør det lengre – og da er det som kjent for sent å være etterpåklok.

Lev! Som om det er det siste du gjør!

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Kunstklub
This is the most recent story.

MENU

Back

Share to